Източник: Lamqta.comОвен  Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите

...
Източник: Lamqta.comОвен  Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите
Коментари Харесай

Много интересни предложения за три от зодиите днес. Пътуване за друга. Вижте хороскопа си за деня

Източник: Lamqta.com

Овен 
Понякога е много мъчно да бъдат разпознати новите хрумвания, изключително в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите вести, чути от някого. Не би трябвало да се страхувате - елементарно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и освен това да впечатлите тези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на позитивното влияние – това е знак, който Ви демонстрира пътя към нов метод на мислене. Хората, които са към Вас прелестно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв взор. Така че им повярвайте, в случай че споделят, че сте способни да поместите планина...  

 
Телец
През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроението Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.

Близнаци
Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода. 

Рак
Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.

Дева
Днес интензивно ще поддържате връзка с обичания човек и ще си вършиме взаимни проекти. Ще се появят хрумвания за пътешествия в чужбина. Здравето Ви през днешния ден може да не е доста устойчиво заради нервното пресилване и многото прекарвания. Старайте се, да се отнасяте към всичко умерено Имайте на разум единствено удобни разновидности за развиване на събитията. Не е зле да се обърнете към консултанти и доктор.

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.

Скорпион
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Стрелец
Вашия обичан човек ще бъде изумително несхватлив към всевъзможни смешки през този ден. Сякаш възприятието му за комизъм е заспало, и всичко казано ще приема за чиста монета. Не са изключени обиди и недоумение като резултат от сходни усещания.

Козирог
Не Ви се желае изключително да се занимавате с домашна работа, само че през днешния ден отговорностите ше бъдат прекомерно доста. Не мислете толкоз за своята реализация. Предстои да Ви създадат забавно предложение, само че се постарайте доста добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат доста пътувания, само че защото сте привикнали с това движение на живот, ще приемете всичко умерено. Разчитайте на поддръжката на близки хора, само че по стичане на събитията през днешния ден може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.

Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни - дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими отговорности.... 

Риби
Не дребна част от този ден ще бъде отдадена на размишления за отминали събития. Спомените от предишното Ви обгръщат от време на време, само че това не се отразява на прочувственото Ви положение: не се обвинявате в неточности или пропуски, не ровите в остарели рани, а умерено, и дори някак дистанцирано анализирате ставащото. През по-голямата част от деня ще бъдете метафизичен настроени, и евентуално няма да изпуснете опцията да обсъдите някои съществени въпроси. В мнението Ви ще се вслушат, само че, за жалост, няма да бързат да изпълнят препоръките Ви.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР